KB18 rekryterar chef till affärsområde Säkerhet

KB18s kontor där man ser en glasvägg med tryck på hjul.

Örebro 26 juli, 2023

KB18 rekryterar chef till affärsområde Säkerhet

Affärsområde Säkerhet befinner sig i stark tillväxt och bygger därför ut organisationen. Som ett led i att utveckla verksamheten och ta vara på de möjligheter som finns inom området Säkerhet har KB18 rekryterat Tom Gustafsson som chef för affärsområdet. Han tillträder den 25 september och blir därmed KB18:s första externa affärsområdeschef.

Affärsområde Säkerhet består idag av Securus Säkerhet som bidrar med bevakningstjänster till den svenska rättskedjan från Gotland i söder till Norrbotten i norr, samt Larm Assistans och Prosecta, två väktarbolag fokuserade på rondering och utryckning, främst i Stockholmsområdet.

”Vi är glada över att kunna välkomna Tom Gustafsson som ny chef för KB18:s affärsområde Säkerhet. Med Tom får KB18:s affärsområde Säkerhet det ledarskap och den erfarenhet som vi tror behövs för att ta nästa steg. Hans uppdrag blir att utveckla affärsområdet genom att förverkliga strategin och ta vara på möjligheterna till lönsam tillväxt”, säger Magnus Mässing, KB18:s vd och managing partner.

Tom kommer närmast från tjänsten som vd för REDGO Sweden AB (fd Falck)

Vid frågor kontakta; Salomon Bekele, partner KB18 Företagsförädling, tel: 072-720 02 29, epost: salomon.bekele@kb18.se

Kontakta oss

Hör av dig!

Om du är intresserad av att veta mer om KB18 och vad vi skulle kunna göra tillsammans. Klicka på länken, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.