Kontakta oss

Stor spridning men med gemensamma nämnare

Vi söker ständigt nya intressanta företag att investera i. Tveka inte att höra av dig om du har eller känner till ett bolag som skulle kunna vara intressant för oss – eller förstås – om du har något annat på hjärtat.

Ett stort tegelhus

Våra medarbetare

Salomon Bekele

Salomon Bekele

Partner och styrelseordförande, chef AO Unico

Erfarenhet: seniorrådgivare och externkommunikationschef på Telia Company, partner på kommunikationsbyrån Kreab, journalist på Reuters, Veckans Affärer och Svenska Dagbladet. Ekonomie magister i nationalekonomi.

Magnus Mässing

Magnus Mässing

Managing partner KB18

Erfarenhet: förändringsledning, verksamhetsutveckling, projekt- och programledning inom telekom, IT och läkemedel på ett flertal ledande befattningar. Ekonomie magister i företagsekonomi och ledarskap.

Henrik Carlbark

Henrik Carlbark

Partner, chef prospektering/förvärv och AO Byggservice

Erfarenhet: verksam i många olika branscher i roller som VD, styrelseledamot och andra ledande befattningar. Gedigen kompetens inom försäljning, affärsutveckling och ledarskap.

Stefan Wikström

Stefan Wikström

Partner, chef HR och ledarutveckling

Erfarenhet: VD Consentio ledarskap, kvalitetschef, regionchef och rektor inom Academedia och kommun, polis i botten. Utbildad i juridik, ekonomi, pedagogik, sociologi & organisationspsykologi.

Mikael von Elern

Mikael von Elern

Partner, chef AO Industri, VD Mekverken, Laxwelds och Bergströms

Erfarenhet: VD Mekverken Tool, marknads- och affärsområdeschef på Nobeli Business Support, sälj- och marknadsansvarig på Cabby Caravan, kontorschef på WM-data. Gymnasieingenjör, Systemvetare och fil kand i marknadsföring.

Stefan Kula

Stefan Kula

PARTNER, REGIONCHEF SECURUS

Erfarenhet: aktiv inom flera olika typer av verksamheter, bland annat webhandel, musik och mediebranschen. Har drivit egna företag över 20 år med fokus på försäljning och affärsutveckling.

Håkan Bay-Eriksson

Håkan Bay-Eriksson

Partner, VD KS & Däldens

Erfarenhet: Företagsledning, försäljning och marknadsföring nationellt och internationellt. Framtagande av nya produkter och koncept med inriktning på medicinsk teknik. Civilingenjör teknisk fysik och elektroteknik.

Fredrik Malm

Fredrik Malm

PARTNER, Säkerhetschef Securus

Erfarenhet: Drygt 25 år inom polisen. Utbildad i kriminologi, ledarskap, brottsförebyggande samverkan, situationsanpassad kommunikation och hantering av våldsbejakande extremism. Arbetat mycket i särskilt utsatta stadsdelar.

Tom Gustafsson

Tom Gustafsson

CHEF AO SÄKERHET

Erfarenhet: Mer än 10 års erfarenhet av ledande befattningar inom en rad olika branscher inom såväl B2B, B2C som B2G. Kommer närmast från tjänsten som VD för REDGO Sweden AB (f.d. Falck).

Louise Wettéus

Louise Wettéus

CFO KB18

Erfarenhet: CFO/Koncerncontroller/Investment Manager Myrina Invest AB, tidigare verksam i olika branscher som ekonomichef och redovisningsansvarig. Ekonomexamen med inriktning redovisning/controller.

Erika Åkerling

Erika Åkerling

EKONOMIANSVARIG AFFÄRSOMRÅDE INDUSTRI

Erfarenhet: Har arbetat i flera olika branscher, bland annat som controller, ekonomiansvarig och ekonom. Ekonomexamen med inriktning mot företagsekonomi.

Petra Eklund

Petra Eklund

Ekonomichef affärsområde Byggservice

Erfarenhet: Auktoriserad redovisningskonsult med kundansvar och gruppchef på Aspia AB. Har arbetat i flera olika branscher som ekonomiansvarig och ekonom. Erfarenhet av koncernredovisning.

Kontakta oss

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande