Kontakta oss

Stor spridning men med gemensamma nämnare

Vi söker ständigt nya intressanta företag att investera i. Tveka inte att höra av dig om du har eller känner till ett bolag som skulle kunna vara intressant för oss – eller förstås – om du har något annat på hjärtat.

Ett stort tegelhus

Våra medarbetare

Salomon Bekele

Salomon Bekele

Styrelseordförande och partner KB18, chef AO Övriga Bolag

Erfarenhet: seniorrådgivare och externkommunikationschef på Telia Company, partner på kommunikationsbyrån Kreab, journalist på Reuters, Veckans Affärer och Svenska Dagbladet. Ekonomie magister i nationalekonomi.

Magnus Mässing

Magnus Mässing

Managing partner KB18

Erfarenhet: förändringsledning, verksamhetsutveckling, projekt- och programledning inom telekom, IT och läkemedel på ett flertal ledande befattningar. Ekonomie magister i företagsekonomi och ledarskap.

Henrik Carlbark

Henrik Carlbark

partner KB18, chef prospektering- och förvärv

Erfarenhet: verksam i många olika branscher i roller som VD, styrelseledamot och andra ledande befattningar. Gedigen kompetens inom försäljning, affärsutveckling och ledarskap.

Stefan Wikström

Stefan Wikström

partner KB18, chef AO Kompetens och HR

Erfarenhet: VD Consentio ledarskap, kvalitetschef, regionchef och rektor inom Academedia och kommun, polis i botten. Utbildad i juridik, ekonomi, pedagogik, sociologi & organisationspsykologi.

Mikael von Elern

Mikael von Elern

partner KB18, chef AO Industri och vd Mekverken

Erfarenhet: VD Mekverken Tool, marknads- och affärsområdeschef på Nobeli Business Support, sälj- och marknadsansvarig på Cabby Caravan, kontorschef på WM-data. Gymnasieingenjör, Systemvetare och fil kand i marknadsföring.

Stefan Kula

Stefan Kula

Partner KB18, operativ chef AO Säkerhet

Erfarenhet: aktiv inom flera olika typer av verksamheter, bland annat webhandel, musik och mediebranschen. Har drivit egna företag över 20 år med fokus på försäljning och affärsutveckling.

Håkan Bay-Eriksson

Håkan Bay-Eriksson

partner KB18, försäljningschef AO Industri, vd KS Industriservice

Erfarenhet: Företagsledning, försäljning och marknadsföring nationellt och internationellt. Framtagande av nya produkter och koncept med inriktning på medicinsk teknik. Civilingenjör teknisk fysik och elektroteknik.

Fredrik Malm

Fredrik Malm

partner KB18, chef AO Säkerhet och VD Securus/Prosecta AB

Erfarenhet: Drygt 25 år inom polisen. Utbildad i kriminologi, ledarskap, brottsförebyggande samverkan, situationsanpassad kommunikation och hantering av våldsbejakande extremism. Arbetat mycket i särskilt utsatta stadsdelar.

Louise Wettéus

Louise Wettéus

CFO KB18

Erfarenhet: CFO/Koncerncontroller/Investment Manager Myrina Invest AB, tidigare verksam i olika branscher som ekonomichef och redovisningsansvarig. Ekonomexamen med inriktning redovisning/controller.

Erika Åkerling

Erika Åkerling

EKONOMIANSVARIG AFFÄRSOMRÅDE INDUSTRI

Erfarenhet: Har arbetat i flera olika branscher, bland annat som controller, ekonomiansvarig och ekonom. Ekonomexamen med inriktning mot företagsekonomi.

Kontakta oss

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande