Marcus Antonsson tillträder som ny VD på Securus Säkerhet

KB18s kontor där man ser en glasvägg med tryck på hjul.

Stockholm 13 maj, 2024

Marcus Antonsson tillträder som ny VD på Securus Säkerhet

Marcus Antonsson tar över rollen som verkställande direktör för Securus Säkerhet i Sverige AB efter Fredrik Malm. Fredrik har framgångsrikt lett Securus sedan januari 2019, strax efter att KB18 Företagsförädling AB tog över som ägare. Under Fredriks ledning har Securus uppnått en betydande tillväxt och samtidigt etablerat sig som en nyckelspelare inom säkerhetsbranschen, framför allt gentemot den svenska rättskedjan.

Marcus har en gedigen bakgrund från bemanningsbranschen och komplex tjänsteförsäljning inom IT, HR samt rekrytering, med över 15 års erfarenhet från exekutiva roller där Marcus senast kommer från rollen som VD för PeopleProvide Aktiebolag.

”Det är fantastiskt roligt att komma in i den fasen som Securus är i just nu, efter fler års tillväxt. För mig särskilt spännande också att få arbeta inom och emot säkerhetsbranschen, som jag ser har en enorm tillväxtpotential. Med allt större efterfrågan av säkerhetstjänster tillsammans med ny teknik och innovation, kommer Securus fortsätta vara den ledande aktören inom säkerhetsbranschen”, säger Marcus Antonsson.

”Vi är mycket glada över att få välkomna Marcus till Securus. Marcus tidigare erfarenheter och förmåga att bygga långvariga relationer med kunder och medarbetare i en komplex omvärld, ser vi som ett stort tillskott i Securus fortsatta tillväxt. Fredrik Malm kommer fortsätta tillhöra Securus ledning samt även stötta de övriga bolagen inom affärsområde Säkerhet”, säger Tom Gustafsson, chef för KB18:s affärsområde Säkerhet och styrelseordförande i Securus.

Vid frågor kontakta; Salomon Bekele, partner och kommunikationsansvarig, KB18 Företagsförädling, tel: 072-720 02 29, epost: salomon.bekele@kb18.se

Läs mer om KB18 Företagsförädling kb18.se

Kontakta oss

Hör av dig!

Om du är intresserad av att veta mer om KB18 och vad vi skulle kunna göra tillsammans. Klicka på länken, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.